Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18ο C.
Εφόσον αποψυχθεί πρέπει να καταναλωθεί εντός 3 ημερών.
Δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
Διάρκεια ψησίματος
17' – 20'
Θερμοκρασία
250 C
Δεν χρειάζεται απόψυξη
Οδηγίες ψησίματος:
Προθερμαίνετε τον φούρνο της κουζίνας από 200C° έως 220 C° ανάλογα με την κουζίνα . Σε ένα ταψάκι που έχετε αλείψει με λάδι τοποθετείτε το καλτσόνε. Ψήστε το καλτσόνε για 17' – 20' τοποθετώντας το ταψί στο μέσον του φούρνου και έχοντας την επιλογή του διακόπτη στην κάτω αντίσταση. Εναλλακτικά αντί για ταψί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαδόκολλα ψησίματος την οποία θα τοποθετήσετε απευθείας πάνω στη σχάρα του φούρνου σας έχοντας την επιλογή του διακόπτη στην κάτω αντίσταση και θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Έτοιμο σε 17' – 20'.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000/2005